Centrul de instruire

Pagina principală » Centrul de instruire

CENTRUL DE INSTRUIRE Baehr Baehr

14 ANI DE SUCCES ȘI PESTE 3.000 DE ABSOLVENȚI

Formare într-o școală modernă de podologie și pedichiură hardware

Cursuri BAEHR

CURS DE BAZĂ „PEDICHIURa HARDWARE MEDICALĂ”

Cursul de Bază a Podologie Baehr este o oportunitate de a dobândi cunoștințe profunde în domeniul pedichiurii medicale într-un timp scurt, de a afla despre structura piciorului, instrumente, tehnici, proces de lucru și multe altele.

INSTRUIRE

Fă un pas către îmbunătățirea profesionalismului tău. Ortopedie de bază, igienizare, afecțiuni ale tălpii, protezare, tratamentul unghiilor incarnate si alte cursuri la o scoala avansata.

SEMINARe

Creșteți-vă cunoștințele despre produsele BAEHR, îmbunătățiți-vă abilitățile de vânzare în salon. La seminarele Baehr vei dobândi abilități pe care le poți pune imediat în practică.

ÎNSCRIE-TE LA UN CURS

NU ȘTII CE CURS SĂ URMEZI?

Vă vom ajuta să alegeți cursul potrivit nevoilor și calificării dumneavoastră.

PENTRU CINE SUNT CURSURILE NOASTRE?

PENTRU INCEPATORI

PENTRU CEI CARE DORESC SĂ-ȘI crească nivelul calificării

PENTRU PROPRIETARII SALOANElor DE ÎNFRUMUSEȚARE

FEEDBACK DE LA STUDENȚII NOȘTRI

CURS DE BAZĂ

Podologia face parte din ramura medicinei, principala direcție a acesteia fiind- tratarea bolilor și profilactica diverselor boli a tălpii și unghiilor picioarelor. Altă denumire- podiatria. Cunoștințele în domeniul respectiv sunt necesare nu doar meșterilor de manichiură/pedichiură, dar și medicilor diabetologi, dermatologi, ortopedici. Specialitatea de podolog presupune și tratarea, profilactica bolilor tălpilor a sportivilor profesioniști.

Podologul- este ( conform statisticilor) o meserie mai puțin cunoscută. În țările europene, aceasta există de ani buni, dar în România este doar parțial cunoscută. În unele orașele, este evidentă necesitatea unor asemenea specialiști. De aceea, fiecare poate profita de acest lucru și își poate mări posibilitățile afacerii/salonului, crește fidelitatea clienților, avansa la un nou nivel a cunoștințelor și a veniturilor.

 

TIPURILE DE CURSURI-BAZĂ ÎN CENTRUL DE INSTRUIRE BAEHR

Cursul de Podologie BAEHR- este o metodă de instruire inovativă și verificată în timp, de a transmite cunoștințe teoretice și practice exclusive participanților, într-un timp relativ scurt. Echilibru dintre cunoștințele practice predate și explicarea inteligibilă a teoriei de către metodist, permite învățarea rapidă și eficientă, stăpânirea meserie respective, de la zero pentru, începători sau perfecționarea calificării pentru avansați.

Cursurile de Bază BAEHR includ și ,,Pedichiură Hardware Medicinală”. Durata cursului este de 5 zile, în calitate de metodist – Elena Kuzminskaya. Cursul se va desfășura în grupuri mici, de 2-5 persoane.

Durata lecțiilor zilnice nu depășește 5 ore, cu pauze mici de relaxare. La finalul cursului, veți stăpâni următoarele informații:

 • sterilizare și dezinfectarea instrumentelor
 • cum să ne conformăm exact cerințelor sanitare și tehnice
 • prezentarea instrumentelor și frezelor necesare, deosebirile acestora după tip, material și metodele de utilizare.
 • pielea: structura, tipuri și principalele probleme.
 • placa unghială: structura și posibilele probleme legate de aceasta.
 • vindecarea și profilactica bolilor
 • îndepărtarea unghiei încarnate: metodologia și tehnicile de realizare a procedurii.
 • ortopedia: problemele tălpii și tratarea acestora
 • probleme în cazul diabetului 

Deasemenea, veți putea afla mai multe informații despre calusuri și bătături, cauzele aparițiilor acestora și metodele îndepărtării fără durere. Toate lecțiile sunt predate în teorie, după care se aprofundă datorită punerii în practică pe modele. Partea practică se desfășoară sub supravegherea prudentă a curatorului grupei. 

După finalizarea Cursului de bază “Hardware medical pedichiura” veți putea, cu ușurință, să diagnosticați pacienți în domeniul respectiv, să recoltați anamneză, să alegeți cu exactitate tactica de tratare a pacientului.

La dorință, veți avea posibilitatea să aprofundați cunoștințele, participând la cursul ,, Manichiură Hardware Medicală”

 

PENTRU CINE SUNT CURSURILE DE BAZĂ MANICHIURĂ- PEDICHIURĂ HARDWARE

Podologia- este un domeniu care se potrivește, absolut, oricui fără excepție. Este necesar doar interesul de a studia, dorința de a culege cunoștințe noi, de a avansa continuu. Cursurile BAEHR- sunt o pregătire excepțională de a lucra cu clienții.

Cunoștințele pe care le veți primi la Cursurile BAEHR , sunt complexe, dar echilibrate. Acestea includ toate temele legate de tehnicile de lucru, principalele boli, pedichiura hardware. De aceea, chiar după finalizarea cursului, veți putea activa ca specialist, , demonstrând nivelul aptitudinei în domeniul respectiv.

Podologul- este persoana care rezolvă problemele nu doar din punct de vedere estetic, ci și pentru sănătatea pacienților. Astfel, investiția în acest curs se va recupera într-un timp minim posibil, iar Dvs veți stăpâni una dintre cele mai populare și actuale meserii de pe piață. 

Specialitatea de podolog este potrivită pentru:

 • meșterii de manichiură;
 • dermatologi
 • medicii diabetologi
 • chirurgi
 • ortopezi
 • maseuri
 • specialiștilor din alte domenii, legate de sport sau sănătatea picioarelor

Cei care au finisat Cursul de Bază BAEHR, pot, cu ușurință, să se angajeze în orice centru de cosmetologie, să lucreze în centre de podologie specializate, în SPA-centre, sanatorii sau bază de odihnă. La fel de ușor își pot înființa o afacere, deschizând propriul cabinet, propria bază de clienți care vor genera profit stabil.

Procedurile standardizate includ nu doar vindecarea, dar și profilactica anumitor probleme/boli. 

 

CE INCLUDE COSTUL CURSULUI

În costul Cursului este inclusă partea teoretică și cea practică cu metodistul, toate materialele consumabile și instrumentele pentru aplicarea tehnicilor, certificatul. 

CUM SE FAC ÎNSCRIERILE LA CURSURILE MANICHIURĂ- PEDICHIURĂ HARDWARE BAEHR

Înscrierile se pot face sub orice formă- pe pagina web site-ul, site-urile de socializare, prin apelarea la managerul BAEHR. La curs se invită toți doritorii din București sau alte orașe ale României. Despre costul actual și începerea cursului, puteți afla de la managerul BAEHR.

Coș de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.