Încă din timpuri recente, în comunitatea mondială a avut loc o adevărată evoluție, când estetica unghiilor și medicina au devenit un întreg sub denumirea de „podologie”. Îngrijirea profesională a sănătății și tratamentul picioarelor cu probleme au devenit posibile datorită inovațiilor germane din anii 60 ai secolului XX, și anume descoperirea unei pedichiuri sau sub-pedichiuri hardware. Tehnologii din Germania au demonstrat că cele mai problematice picioare pot fi nu numai sănătoase, ci și frumoase. Statele europene au acceptat cu entuziasm descoperirea oamenilor de știință germani, deoarece pedichiura hardware are un avantaj important. Igiena și dezinfecția cu o pedichiură este calitativ diferită de una tunsă. În acest sens, majoritatea țărilor UE au interzis pedichiura clasică ca atare. Creatorii domeniului podologiei au stabilit inițial standarde înalte chiar și în timpul metodelor hardware. Cosmeticele BAEHR au devenit una dintre primele produse cosmetice relevante. În 1949, un antreprenor din Hamburg, Gustav Bayer, a creat o preocupare pentru producția de înaltă calitate. cosmetice podologice. Din prima zi de producție și până astăzi, îndeplinește toate cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru este confirmat de certificarea ISO (9001:2008, 13485:2010), ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră: control și îmbunătățire constantă a calității.

Proxy Beauty este reprezentantul exclusiv al brandului BAEHR în România. Abordarea profesională a muncii, precum și calitatea fără cusur a produselor cosmetice, au permis companiei să devină unul dintre furnizorii de top de produse cosmetice.

Implementarea constantă a dezvoltărilor oamenilor de știință și utilizarea exclusivă a componentelor naturale extrem de active au devenit o garanție a perfecțiunii cosmeticelor pentru îngrijirea picioarelor și a mâinilor. Linia „PediBaehr” vă permite să lucrați eficient cu podologia, eliminând orice probleme ale picioarelor. Datorită celei mai largi game de produse cosmetice, gama de servicii din salonul tău de înfrumusețare va dobândi culori noi.

Ne străduim să menținem mereu loialitatea față de clienți, chiar și acum, într-una dintre cele mai instabile perioade economice ale țării. Loialitatea constă în acceptabilitatea și flexibilitatea politicii de prețuri, care este cu siguranță o caracteristică suplimentară importantă a companiei.